Dalarnas bästa kvalitet gällande PVC-fönster sett till kostnad. Köp fönster med montering, alternativt utan montering. Hos Lindgrens Plåt, Tak & Fönster hittar du billiga fönster med snabb leveranstid 

Här via länken finner du mer information om våra:  Drutex fönster, de PVC-fönster, Träfönster och Aluminiumfönster vi saluför. 

Du är också varmt välkommen att besöka vårat showrum i stadsdelen Kvarnsveden i Borlänge, där du hittar ALLA våra fönster. Välkommen!

 

PVC fönster Borlänge, Falun & Hofors

PVC fönster, Plastfönster, Underhållsfria fönster, Vinylfönster, Kompositfönster. Olika namn, samma fönster! 

Fördelar med PVC fönster

Idag finns det vackra PVC fönster på marknaden som funkar förträffligt. Även att trä har varit det givna valet i åtskilliga 100 år så ser allt annorlunda ut idag. Och förändrats har likaså produktionen utav fönster gjort. Dagens PVC fönster är mycket bättre samt mer robusta än tidigare modeller. Numer kan PVC fönster otvivelaktigt vara ett givet alternativ till traditionella material såsom trä och aluminium.

Varför välja plastönster

Plast kan vara så mycket, o PVC fönster är inget undantag. Det finns många plus med att välja precis denna sorts fönster, som du givetvis bör väga emot informationen om trä och andra material. Det finns flera bra anledningar till att välja PVC, bl.a:

Hållbarhet. Det finns en orsak till att närapå alla vattenrör som läggs ned i marken idag är tillverkade av PVC. PVC är ett hållbart material och har förmågan att stå emot det tidvis tuffare klimatet som många delar utav vårt land upplever. Oavsett om det handlar om salta vindar, starkt solljus eller rejäl vinter så grejar PVC fönster det med bravur. Man kan räkna med att de ska hålla i 100 år enligt en del källor. Eftersom PVC fönster inte funnits så länge kan detta inte bevisas dock. Men om du tittar på en fastighet som har PVC fönster från 1980- och 90-talet så är de ännu fräscha. Hur och var dom tillverkas är också en väldigt betydelsefull faktor då du vill att fönstren skall finnas med under många år.

Pris. Helt givet så är PVC fönster billigare jämfört med flertalet av de andra alternativ som finns på marknaden. Det är förhållandevis dyrt att byta fönster på en fastighet. Då majoriteten skiftar fönster i samband med en renovering av husfasaden så tenderar kostnaderna bli än dyrare. Det kan skilja flera tusen kronor emellan trä och PVC fönster. Även dom aningen finare och mer exklusiva varianterna utav PVC är ändå faktiskt billigare.

Underhåll. Vissa trivs bra med att dona med huset sitt. De tillbringar gärna all sin fritid med att reparera och fixa. Åtskilliga föredrar emellertid att ha ett hus som inte är så krävande. Då kan PVC fönster vara en superbra lösning. Du slipper skrapa bort gammal färg och måla om dem. Det räcker med att tvätta av profilerna någon gång från och till och vips så är fönstren fräscha igen. Helt givet så finns det för-och nackdelar med alla material. Och det beror förstås även på hur huset ser ut i övrigt. Du vill ju ha fönster som passar in. En idé kan vara att åka runt och kolla på byggnader som har PVC fönster. Ibland upptäcker du ej ens skillnaden emellan dessa och dom som har träfönster installerade.

Moderna PVC fönster

PVC är alltså en sorts plast, vilket är hemligheten till dess minimala behov av underhåll. PVC är ett material som används till det allra mesta, bara för att det är så hållbart. Dagens PVC fönster kostar inte heller så mycket. Det finns således flera anledningar till att välja PVC fönster. Var noga med att välja de som är producerade för svenska väderleksförhållanden och som följer satta direktiv gällande plasttillverkning. Då får du hållbara fönster som skänker dig tid kvar till annat. En tilltalande exteriör som skapar ett bra intryck o välkomnar gäster.