inglasning

Bygga altan, inglasat uterum eller inglasad balkong

En altan, uteplats eller inglasat uterum är en samlingsplats för hela familjen under sommarmånaderna, där du kan bjuda dina vänner på en god middag, kanske med grillat. Det är en plats där du kan njuta och tillbringa många timmar.

Rita altan eller uterum själv eller få hjälp
Många har förmågan att göra en enkel skiss på hur de vill ha det. Med skissen som underlag bör man kontakta någon med erfarenhet för att funktionen på ditt uterum ska bli så bra som möjligt.
Om Du vill bygga stort eller med en avancerad konstruktion är det en fördel att kontakta någon som kan bl. a hållfasthetsberäkningar och som gör kontruktionsritningar.

Ska du bygga en altan, en uteplats eller inglasat uterum kan du behöva bygglov. Det beror på hur stort du vill bygga och var din fastighet ligger.

Vi erbjuder totalentreprenad när du ska bygga altan, uteplats eller glasa in uterum.

En viktig del är planeringen.

Att börja med planeringen i god tid brukar ge bra slutresultat. Att bygga altan, balkong eller inglasat uterum innebär många moment och i vissa fall krävs bl. a byggnadsritningar med materialspecifikationer.

Bygglovshandlingar ska lämnas in till beslutande instanser. Vi hjälper dig med byggnadsritningar och handlingar för att få bygglov.

När du anlitar oss för totalentreprenaden ombesörjer vi att

– Personal med rätt kompetens och behörigheter anlitas. Det kan vara snickare, målare, elektriker, allt beroende på projektet.

– Material enligt ritningar anskaffas.

– Byggnationerna blir klara enligt tidsplanerna.

Vi erbjuder totalentreprenad vid alla typer av inglasningar, när du ska bygga altan, balkong eller inglasat uterum. Det innebär att du har en huvudman som ansvarar för att slutresultatet blir som är överenskommet.

Vårt marknadsområde är Dalarna med Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand samt Hofors och Sandviken.

Välkommen till oss när du ska bygga altan, för alla typer av måttanpassade inglasningar såsom inglasad balkong eller inglasat uterum. Vi säljer även måttanpassade glas-skjutpartier efter beställning. Väl mött! Information om våra billiga fönster hittar du här>>>