takläggare

Våra takläggare hjälper dig med takläggning och takbyte

Vi har en bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar och plåttak.

Efter alla våra år av branscherfarenhet inom plåt- & smidesarbeten som plåtslageri vågar vi påstå att vi är specialister inom takplåt och som takläggare. För oss är det väldigt viktigt att du som kund har en god inblick i projektet för att eliminera alla oklarheter. Att vi sedan ger våra kunder en god service ser vi som en självklarhet.

Alla är välkomna till oss, våra kunder är både privatpersoner och företag, stora som små. Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en mer skräddarsydd lösning såsom takbyte, bandtäckning eller olika färger plåt, t.ex. vit takplåt, svart takplåt, grön takplåt eller röd takplåt.
Vår spetskompetens ligger såklart på plåttak och oavsett hur stort eller litet våra uppdrag är så siktar vi ALLTID på att leverera ett kvalitativt plåtarbete. Vi arbetar efter entreprenörföretagens riktlinjer när det gäller byggnadsplåtslageri.

Takläggare i Dalarna och Gästrikland

Våra plåtslagare har bred kompetens inom takarbeten vilket krävs för att leverera ett kvalitativt och genuint hantverk. Taket är ett av de mest utsatta delarna på en byggnad, därför är det viktigt att det håller tätt och blir rätt utfört.

Vårt marknadsområde är Dalarna med Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Mockfjärd, Mora, Rättvik, Leksand samt Hofors och Sandviken.

Vi erbjuder även takläggare för Bostadsrättsföreningen

Våra takläggare för BRF levererar alltid helhetslösningar. Vi hjälper er att lägga tak, reparera och renovera tak i samtliga material, färger och lutningar. Vi levererar det material som passar er fastighet bäst, oavsett om det är papp, tegel eller plåt.

Kontakta oss om du behöver anlita en proffsig takläggare som vet vad de håller på med! Varmt välkommen som kund!