Här finner du ALL information om våra billiga PVC fönster samt våra Träfönster och Aluminiumfönster: DRUTEX Fönster

PVC fönster Mockfjärd

PVC fönster, Underhållsfria fönster, Kompositfönster, Vinylfönster, Plastfönster. Olika namn, samma fönster! 

Dalarnas bästa kvalitet gällande PVC-fönster sett till kostnad. Köp fönster med, alternativt utan montering. Hos Lindgrens Plåt, Tak & Fönster hittar du billiga fönster med snabb leveranstid 

Fördelar med PVC fönster

Det finns idag vädigt fina PVC fönster på marknaden som funkar superbt. Även om trä har varit det sjävklara valet i flera 100 år så har tiderna förändrats.  Och förändrats  har också tillverkningen utav fönster verkligen gjort. Dagens PVC fönster är åtskilligt bättre o mer hållbara än de tidigare modellerna. Numer kan de otvivelaktigt vara ett givet alternativ kontra övriga fönster på marknaden.

Varför underhållsfria fönster?

Plast kan vara så mycket, och PVC fönster är inget undantag. Det finns åtskilliga fördelar med att besluta sig för exakt denna variant av fönster, som du givetvis bör värdera emot informationen om trä och övriga material. Men det finns åtskilliga bra orsaker till att välja PVC fönster,
Bland annat:

•    Hållbarheten – PVC.  Det finns en anledning till att nära varje vattenrör som grävs ner i marken är gjorda av PVC. Det är ett mycket solitt material och kan stå emot det tidvis tuffa klimatet som flera delar av vårt land upplever. Oavsett om det handlar om salta vindar, starkt solljus eller minusgrader så fixar PVC fönster det med glans. Du kan räkna med att de ska hålla i 100 år enligt flera källor. I och med PVC fönster ej funnits så lång tid kan det ännu ej bevisas dock. Men om man ser på en fastighet med PVC fönster ifrån 1980- och 90-talet så är fönstren ännu fräscha. Var och hur PVC fönstren tillverkas är en viktig faktor om man vill att fönstren skall hålla i många år.

•    Billiga fönster. Helt klart så är PVC fönster billigare i jämförelse med många utav de övriga alternativ som finns på marknaden. Det är dyrt att byta fönster på en kåk t.ex. I och med att majoriteten skiftar i samband med en en renovering av fasaden så kan kostnaderna bli ännu dyrare. Det kan faktiskt skilja flertalet tusen kronor emellan trä och PVC fönster. Även de aningen finare och mer exklusiva varianterna av PVC fönster är fortfarande faktiskt billigare.

 

•    Inget underhåll. En del trivs utmärkt med att pyssla med huset sitt. De tillbringar villigt all sin fritid med att reparera och fixa. Många föredrar emellertid att ha ett hus som ej är så krävande. Här kan PVC fönster vara en superbra lösning. Du slipper  skrapa bort gammal färg och att måla om dem. Det räcker med att tvätta av dem nån gång emellanåt o så.. så är fönstren fräscha .
Helt klart så finns  för-och nackdelar med alla material. Och det beror även på hur huset ser ut i övrigt. Du vill ju ha fönster som matchar övriga huset. Ett tips kan vara att åka runt och se på byggnader som har PVC fönster. Ibland märker du inte ens skillnaden emellan dessa och dom som har träfönster.

Moderna plastfönster

PVC är  en sorts plast, vilket är orsaken för dess nästintill obefintliga behov utav underhåll. PVC är ett material som brukas till det mesta, just för att matrialet är så hållbart. Dagens PVC fönster kostar ej heller så jättemycket.
Det finns således flera bra anledningar till att titta på PVC fönster. Var noga med att välja de som är producerade för svenska väderleksförhållanden och som följer bestämda regler gällande plasttillverkning. Då får du hållbara PVC fönster som skänker  tid kvar till annat. En tilltalande exteriör som gör ett gott intryck o välkomnar  gäster.