Här finner du ALL information om våra billiga PVC fönster samt våra Träfönster och Aluminiumfönster: DRUTEX Fönster

PVC fönster Rättvik

Underhållsfria fönster, Plastfönster, PVC-fönster, Kompositfönster, Vinylfönster. Ett o samma fönster, olika namn! 

Dalarnas bästa kvalitet gällande PVC-fönster sett till kostnad. Köp fönster med, alternativt utan montering. Hos Lindgrens finner du billiga kvalitetsfönster med snabb leveranstid 

 

Fördelar med att välja PVC fönster 

Det finns idag attraktiva PVC fönster på marknaden som funkar ypperligt. Även att trä har varit det naturliga alternativet i flera 100 år så har tiderna förändrats.  Och förändrats det har också tillverkningen av fönster gjort. Dagens PVC fönster är mycket bättre samt mer pålitliga än de tidigare modellerna. Numer kan PVC fönster i högsta grad vara ett starkt alternativ kontra övriga fönster på marknaden. 

Varför välja PVC Fönster? 

Plast kan vara så mycket, o PVC fönster är inget undantag. Det finns många fördelar med att bestämma sig för just denna variant av fönster, som man självfallet måste värdera emot informationen om trä och andra material. Det finns åtskilliga bra orsaker till att välja PVC, nedan är några av dessa: 

•     Hållbarheten.  Det finns en anledning till att nästan samtliga vattenrör som grävs ner i marken är producerad utav PVC. PVC plasten är ett mycket hållbart material och som kan stå emot det tidvis tuffare klimatet som många delar utav vårt land upplever. Oavsett det handlar om salta vindar, intensivt solljus eller om riktig vinter så fixar PVC fönstren det med bravur. Du kan kalkylera med att de ska hålla i 100 år enligt en del källor. Eftersom de inte funnits så lång tid kan det ännu ej bevisas dock. Men om man ser på en byggnad med PVC fönster från 1980- och 90-talet så är dessa fortfarande fräscha. Hur och var PVC fönstren produceras är också en oerhört viktig detalj då du vill att fönstren ska hålla i många år. 

•    Kostnaden. Helt givet så är PVC fönster billigare än flertal av dom övriga alternativ som finns på marknaden. Det är kostsamt att byta fönster på en fastighet. I och med att majoriteten skiftar fönster i samband med en fasadrenovering så tenderar kostnaderna att bli ännu dyrare. Det kan faktiskt skilja flera 1000- kronor emellan trä och PVC fönster. Även de aningen finare premium- varianterna av PVC fönster är fortfarande faktiskt billigare än träfönster. 

•     Skötsel o underhåll. En del trivs utomordentligt bra med att dona med huset. De tillbringar villigt all sin lediga tid med att renovera och fixa. Åtskilliga föredrar dock att besitta ett hus som inte är så krävande. Här kan PVC fönster vara en superbra lösning. Du slipper  skrapa bort gammal färg och att måla  dem. Det räcker med att tvätta av profilerna någon gång från och till och vips.. så är fönstren fräscha . 
Helt givet så finns det för-och nackdelar med all typ av material. Och det beror också på hur huset ser ut i övrigt. Du vill ju ha fönster som matchar övriga huset. Ett tips kan vara att traska runt och se på hus som har PVC fönster. Ibland märker du inte ens skillnaden mellan dessa och dom som har träfönster. 

Dagens attraktiva PVC fönster 

PVC är alltså en sorts plast, vilket är anledningen för dess nästintill obefintliga behov utav underhåll. PVC är ett material som brukas till det allra mesta, just för att matrialet är så hållbart. Dagens PVC fönster kostar inte heller så mycket. 
Det finns således flertalet  anledningar till att välja PVC fönster. Var dock noga med att välja de som är producerade för våra väderförhållanden och som följer riktlinjerna för plasttillverkning. Då får du hållbara PVC fönster som skänker tid kvar till annat. En attraktiv exteriör som skapar ett bra intryck samt välkomnar alla besökare.