PVC fönster Hofors 

PVC Fönster, Plastfönster, Kompositfönster, Vinylfönster, Underhållsfria fönster. Olika namn, samma fönster! 

 

Dalarnas bästa kvalitet gällande PVC-fönster sett till kostnad. Köp fönster med, alternativt utan montering. Hos oss finner du billiga kvalitetsfönster med snabb leveranstid 

Här finner du information om våra: Drutex fönster "Iglo5", de PVC-fönster vi säljer.

 

 

 

Fördelar med PVC fönster 

Idag finns det snygga PVC fönster på marknaden som funkar fantastiskt. Även om trä har varit det naturliga valet i flera 100 år så ser allt annorlunda ut idag. Och förändrats det har likaså tillverkningen för fönster verkligen gjort. Dagens PVC fönster är åtskilligt bättre och mer pålitliga än de tidigare varianterna.  Numera kan de otvivelaktigt vara ett starkt alternativ kontra andra fönster. 


Varför välja plastönster? 

Plast kan vara så mycket, o PVC fönster är inget undantag. Det finns åtskilliga plus med att besluta sig för exakt denna slags av fönster, som man självfallet bör väga emot informationen om trä och andra material. Men det finns flertal bra anledningar till att välja fönster tillverkade i PVC 
Här är några av dessa: 


•     Hållbarheten - PVC fönster.  Det finns ett skäl till att nästan var och varenda vattenrör som läggs ned i marken är tillverkad utav PVC. PVC är ett solitt material och som kan stå emot det tidvis tuffa klimatet som flera delar utav vårt land upplever. Vare sig om det handlar om salta vindar, starkt solsken eller riktig vinter så grejar PVC fönstren det med glans. Du kan räkna med att de håller i 100 år enligt en del källor. I och med att de ej funnits så lång tid kan det ännu ej bevisas förstås. Men om du tittar på en byggnad med PVC fönster från 1980- och 90-talet så är dessa ännu fina. Hur och var fönstren byggs är också en oerhört viktig detalj om man vill att de ska hålla lång tid framöver. 


•    Priset på fönster. Helt givet så är PVC fönster billigare om man jämför med flertal av de övriga alternativ som finns att köpa. Det är kostsamt att byta fönster på en fastighet. I och med att många skiftar fönster i samband med en en renovering av fasaden så tenderar kostnaderna att bli ännu högre. Det kan skilja flera tusen kronor mellan trä och PVC fönster. Även dom  finare premium- varianterna utav PVC är fortfarande faktiskt billigare än träfönster. 


•     Skötsel & underhåll. Vissa trivs utmärkt med att greja med huset. De tillbringar gärna all sin fritid med att reparera och fixa. Åtskilliga föredrar emellertid att besitta ett hus som ej är så krävande. Då kan PVC fönster vara en utmärkt lösning. Man slipper  skrapa bort gammal färg och att måla  dem. Det räcker med att rengöra fönstren med en våt trasa nån gång ibland och vips.. så är de fräscha igen . 
Helt klart så finns det för-och nackdelar med alla material. Och det beror förstås även på hur huset ser ut i övrigt. Du vill ju sjävklart ha fönster som matchar övriga huset. En idé kan vara att bege sig runt och se på hus som har PVC fönster. Ibland upptäcker du ej ens skillnaden mellan dessa o de som har träfönster. 


Moderna plastfönster 

PVC är alltså en sorts plast, vilket är hemligheten för dess minimala behov av underhåll. PVC är ett material som används till det allra mesta, just för att matrialet är så hållbart. Moderna PVC fönster kostar ej heller så mycket. 
Det finns alltså flera  anledningar till att titta på PVC fönster. Var dock noga med att välja de som är gjorda för våra väderleksförhållanden o som följer bestämda regler gällande plasttillverkning. Då får du hållbara fönster som skänker  tid kvar till annat. En attraktiv fasad som skapar ett bra intryck och välkomnar alla gäster. 
 

 

 

 

 

Lindgrens Plåt & Ventilation
Axelinas gata 5
784 67 BORLÄNGE
Telefon: 0243-23 71 06
Fax: 0243 - 632 32
| Mer