takläggning takrenovering takarbete Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Sandviken, Hofors, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand

Vi hjälper dig med takläggning och takarbete

Vi har en bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar och plåttak.

Efter alla våra år av branscherfarenhet inom plåtarbeten som plåtslageri vågar vi påstå att vi är specialister inom takplåt och som takläggare. För oss är det väldigt viktigt att du som kund har en god inblick i projektet för att eliminera alla oklarheter. Att vi sedan ger våra kunder en god service ser vi som en självklarhet.Alla är välkomna till oss, våra kunder är privatpersoner eller företag, stora som små. Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en mer skräddarsydd lösning såsom takbyte, bandtäckning eller olika färger plåt, t.ex. vit takplåt, svart takplåt, grön takplåt  eller röd takplåt.
Vår spetskompetens ligger såklart på plåttak och oavsett hur stort eller litet våra uppdrag är så siktar vi alltid på att leverera ett kvalitativt plåtarbete. Vi arbetar alltid efter entreprenörföretagens riktlinjer när det gäller byggnadsplåtslageri.
 
 

Takläggare

Våra plåtslagare har bred kompetens inom takarbeten vilket krävs för att leverera ett kvalitativt och genuint hantverk. Taket är ett av de mest utsatta delarna på en byggnad, därför är det viktigt att det håller tätt och blir rätt utfört.

 

Vårt marknadsområde är Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Sandviken, Hofors, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand

 

Kontakta oss om du behöver anlita en takläggare som vet vad de håller på med!

 

 

 

 

Lindgrens Plåt & Ventilation
Axelinas gata 5
784 67 BORLÄNGE
Telefon: 0243-23 71 06
Fax: 0243 - 632 32
| Mer