Takpannor i Plåt

Plåttak har traditionellt sett ut som just plåttak, men idag finns takpanneplåt att välja i olika färger och med mönster. Det ger intrycket av att vara ett levande tak och kan vara mer eller mindre lik tegelpannor.

Att lägga tak
Det är mycket viktigt att takpannor får rätt underarbete och att de läggs på rätt sätt. De allra flesta tar därför hjälp av professionella takläggare för att utföra arbetet. Att lägga tak är ett riskfyllt arbete inte minst för att arbetet utförs på hög höjd.

Vårt marknadsområde är Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Sandviken, Hofors, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand

Har Du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss

 

 

 

 

Takpanna Original
När du vill ha ett vackert, hållbart och lättlagt tak och samtidigt hålla kostnaderna nere. Takpanna Original i enkupig design med matt/blank ytfinish ger den rätta, genuina tegelkänslan samtidigt som du får stålplåtens alla fördelar. Passar alla tak ned till 14 graders lutning.
 
Takpanna Solstadtaket
När du vill ha ett vackert, hållbart och lättlagt tak och samtidigt hålla kostnaderna nere. Takpanna Solstadtaket i enkupig design med matt/blank ytfinish ger den rätta, genuina tegelkänslan samtidigt som du får stålplåtens alla fördelar. Passar alla tak ned till 14 graders lutning.
 
Takpanna Ambassador
Ambassador den mest exklusiva pannan i vårt produktprogram. Vi har gett den en extra djup profil. Kanten i avslutet är nedvikt. Därför ger Ambassador ditt hus maximal tegelkänsla. Vi ger dig även full frihet att välja mellan ett stort antal kulörer och beläggningar. För alla tak ned till 14 graders lutning.
 
Takpanna Elit
Vårt klassiska standardtak, i traditionell enkupig design. Ger samma starka karaktär åt såväl gamla som nya hus med sitt enkla och rena utseende. Som alla våra andra takpannor finns den i flera olika kulörer och du hittar alltid den som passar just ditt hus bäst. Fungerar på alla tak med ned till 14 graders lutning.
 

 

 

 

 

Lindgrens Plåt & Ventilation
Axelinas gata 5
784 67 BORLÄNGE
Telefon: 0243-23 71 06
Fax: 0243 - 632 32
| Mer