Takplåt passar till många olika takläggningsbehov, från moderna privatbostäder till renovering av jordbruksfastigheter.
Takplåtens raka enkla profil passar bra till såväl äldre som yngre hus och byggnader.
Ett ekonomiskt byggnadsmaterial som är starkt, lätt, hållbart och minimalt underhållskrävande och finns i ett flertal kulörer. 
 

Takplåt - när det behövs nytt tak

Vi säljer och monterar takplåt i olika färger och standardlängder
Har du behov av speciallängder så går nedanstående profiler även att få i måttbeställda längder.

Vårt marknadsområde är Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Sandviken, Hofors, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand

Har Du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

 

 

TP 16
En låg profil med stor täckbredd. Ett ekonomiskt alternativ som ger dig mycket för pengarna. Passar till olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
TP 18
En takprofil som passar till de flesta byggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
 
Tp 20 - 1000
En äkta klassisk takprofil som finns på mängder av byggnader. Passar till olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
 
TP 20
En liksidig takprofil anpassad för att läggas på olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
 
TP 45
En stark takprofil som passar till olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
 
 
TP 45-950
En lite högre takprofil med stor bärighet. Med den här profilen är regelavståndet längre än mot en traditionell 20-profil. Passar till olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till 14 graders lutning.
 
 
 
AM Galant
En unik profil med traditionell bandtäcknings utseende. Den måttbeställs och läggs med klickteknik. Passar till alla slags byggnader från nybyggda funkishus till äldre villor som behöver nytt tak. Kan monteras direkt på papptak. Försedd med vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar de flesta tak ner till 14 graders lutning.
 
 
 
TP 127
Vårt klassiska standardtak, i traditionell enkupig design. Ger samma starka karaktär åt såväl gamla som nya hus med sitt enkla och rena utseende. Som alla våra andra takpannor finns den i flera olika kulörer och du hittar alltid den som passar just ditt hus bäst. Fungerar på alla tak med ned till 14 graders lutning.
 
 

 

 

 

 

Lindgrens Plåt & Ventilation
Axelinas gata 5
784 67 BORLÄNGE
Telefon: 0243-23 71 06
Fax: 0243 - 632 32
| Mer